SHAD DESI INDIAN FOOD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 29 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Shad Desi Indian Food. Meer weten? Ontdek meer

5 apr 2024 om 21:24 We ordered two dishes and mentioned that we didn't want coriander. Still, they put it in. It was not a pleasure to take them out of the plate one by one. The taste and waiting time were ok so far
17 okt 2023 om 20:39 It took way too long to deliver. Waited for 90 minutes with no updates. And the food was just okay. It didn’t taste like korma sauce I’ve had in the past.
20 mei 2023 om 23:14 Delivery was ok. Food very tasty but a Little Bit to spicy. I eat often spicy but this time was Crazy. I took Lamb madras, its with Curry sauce. I couldnt eat everything in one time.
5 mrt 2023 om 23:05 Kurtis was te dun, zoutig en niet heel lekker. Naan was echt raar van smaak en verbrand. Ik ga de volgende keer lekker naar ergens anders.
5 mrt 2023 om 21:28 Bestelling niet volledig. Als ik alsnog cola en rijst wou bij het eten, waarvoor tenslotte werd betaald, zou ik er zelf maar om moeten gaan. Een deel van het eten was niet warm meer.
26 feb 2023 om 15:42 Naan was like a thick bread and too much powder on top. Ordered lamb vindaloo but no different than lamb masala+ no spice en chicken tandoori for starters was only two very little pieces which was 7.50€. For the rest delivery was fast with a ok taste
13 jan 2023 om 19:18 Positief: Vlotte bezorging. Alles oper ingepakt. Negatief: Vettige naan en saus. Was eerder een platte gele curry dan madras. Zat geen blokje tomaat in, wat essentieel is bij madras. Was ook totaal niet pikant. Dit is géén Indisch voor mij, sorry.
7 jan 2023 om 8:01 Superrrrrr lekker,mij zie je terug
29 okt 2022 om 10:01 Heerlijke gerechten, prima gekruid en bereid. En supervriendelijke levering. Zeker een adres om in de toekomst opnieuw te bestellen.
16 okt 2022 om 20:27 Op tijd geleverd, exact de juiste kruiding, kleine maar erg lekkere porties. Bijgerechten waren ook erg Smaakvol
14 okt 2022 om 22:21 30 minuten te laat, te veel gekruid, veel te weinig voor de prijs
14 aug 2022 om 1:45 eerste bestelling, heel lekker. zal hier zeker nog bestellen